čtvrtek 22. ledna 2015

Big Shot od A do Z v Davoně

Jedním z kurzů, které spolu s Iriskou vedu jako lektorka v Davoně, je kurz s názvem Big Shot od A do Z. Je celý věnovaný vyřezávání a embosování na Big Shotu, od jednoduchých technik až po složitejší a kombinované techniky. V letošním roce už jsem lektorovala tři tyto kurzy, a na všech byly velmi komunikativní a nadšené účastnice (ano, samé ženy :).


Prvním výrobkem byla zvířátka 3D aneb vyřezávání se šablonami BigZ doplněné o informace o možnostech a efektech vyřezávání různě poskládaného papíru, více vrstev papíru, různých materiálů atd.


Druhým výrobkem bylo přání s vrstvenými srdíčky aneb práce s kovovými šablonami, embosovacími kapsami a navíc horké embosování, opět doplněné o ukázky různých variant výřezů včetně částečného výřezu.


Třetím (nejsložitějším) dílem pak bylo přání s výřezem detailní vyřezávací a embosovací šablonou vyladěné embosováním, inkoustováním a dalšími dekoracemi. Všechny ženy zvládly i tuto techniku a pokud přišly jako začátečnice, odcházely jako pokročilé :).

Na fotografiích vidíte jen malou ukázku toho, co na seminářích vzniklo, více fotografií najdete v albech ze soboty 17. 1. a středy 21. 1. 2015. Děkuji všem účastnicím seminářů za aktivní účast a vám, že jste dočetli až sem.

Mějte se skvěle a relaxujte tvořením!

Žádné komentáře:

Okomentovat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...